Plastikkirurgi er mere accepteret af nordjyderne: Info-aften om operationer

Udgivet d. 29. oktober 2019

Nordjydernes accept af kosmetiske plastikoperationer er større end nogensinde, viser ny undersøgelse fra Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery i Aalborg, der inviterer på info-aften om ansigts- og brystløft.

– Kosmetisk plastikkirurgi er i dag ikke kun forbeholdt de få, men også noget, som din nabo får lavet. Vi ser på alder på en ny måde. Det er bare et tal, og dét, som virkelig betyder noget, er, hvordan vi føler os indeni, forklarer Charlotte Weile, som er plastikkirurg ved Aleris-Hamlet Aalborg. Foto: PR.

Over halvdelen af de nordjyske kvinder synes, det er helt okay, at personer får foretaget plastikkirurgi såsom brystoperationer og ansigtsløft eller skønhedsbehandlinger med Botox og fillers. En ny undersøgelse foretaget af Voxmeter for Aleris-Hamlets Cosmetics & Surgery viser, at 53,9 procent af kvinderne i Region Nordjylland er enige eller meget enige i, at disse behandlinger er helt i orden, mens 11,8 procent er uenig eller meget uenig.

– Udviklingen overrasker mig ikke. Kosmetisk plastikkirurgi er i dag ikke kun forbeholdt de få, men også noget, som din nabo får lavet. Vi ser på alder på en ny måde. Det er bare et tal, og dét, som virkelig betyder noget, er, hvordan vi føler os indeni, forklarer Charlotte Weile, der er plastikkirurg ved Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery Aalborg.

Undersøgelsen viser desuden, at 14 procent af de nordjyske kvinder – svarende til over 40.000 – overvejer at få foretaget en kosmetisk brystoperation, såsom et brystløft, brystreduktion og brystforstørrelse med implantater eller eget fedt.

Info-aften med gaver, præmier og rabat

Sammen med plastikkirurgkollegaen Marie Louise Skærlund Christensen er Charlotte Weile den 30. oktober klokken 18.30-20.30 vært for et event, hvor alle kvinder i Aalborg og omegn kan høre mere om plastikkirurgi. Som specialiseret i ansigtskirurgi fortæller Charlotte Weile om ansigtets aldringsproces og de forskellige tilgængelige operationer. Arrangementet finder sted i Musikkens Hus. Her vil der være rig mulighed for at spørge ind til de forskellige operationer, som Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery tilbyder.

– Jeg vil fortælle holistisk om ansigtet, og hvordan det ældes. Jeg vil herunder afdække de mange muligheder der er for at friske sit udseende op lige fra plastikkirurgiske operationer til ansigtspleje og botox og fillers. Fjernelse af hudoverskud på øjenlåg er en af de mest udbredte kosmetiske plastikoperationer overhovedet. Andre operationer i ansigtet er også efterspurgte, og jeg vil fortælle om ansigtsløft og udvidet halsløft for kalkunhals som indebærer nogle særlige teknikker, som vi her i Aalborg er blandt de eneste, der kan udføre, siger Charlotte Weile.

Hun deler scenen med Marie Louise Skærlund Christensen, der til info-aftenen forklarer om de forskellige brystoperationer, herunder brystløft, brystreduktion og brystforstørrelser med enten implantater eller eget fedt.

Til info-aftenen vil alle deltagere modtage en goodiebag, og de er med i en konkurrence med flotte præmier. Udover muligheden for at høre nærmere om brystoperationer og ansigtsløft kan deltagerne også booke behandlinger med rabat og tillige bestille gratis forundersøgelser, der normalvis koster op til 800 kroner. Eventet varer to timer og koster 100 kroner. Billetter kan købes på Aleris-Hamlet Cosmetic & Surg1ery’s hjemmeside.