Rejs direkte fra Aalborg til verdens bedste ø-destination

Efterspørgslen til Madeira er fortsat voksende, hvorfor det er med stor begejstring, at det nordjyske charterbureau SunCharter nu kan løfte sløret for den kommende vinters nyhed. Fra december 2017 kan du flyve direkte fra Aalborg til Madeira med SunCharter. Den portugisiske ø er flere år kåret til verdens bedste ø-destination.

Madeira er for mange paradis på jord, grundet sin helt utrolige frodighed og det kontrastfyldte landskab. Flyveturen hertil tager cirka 4,5 time og allerede når flyet nærmer sig den lille ø, får du en klar fornemmelse af, hvor unik Madeira er. Med det stejle klippelandskab, som står i skarp kontrast til det klare blå vand, findes det bare ikke meget flottere. Madeira er en lille grøn plet i Atlanterhavet, som rummer alt fra smukke naturoplevelser til historiske bygningsværker og særegne traditioner, som mange turister valfarter til hertil for at opleve. Destinationen er især kendt for sin frodighed, hvilket blandt andet udmærker sig i sine med end 112 forskellige plantearter.

Spørger du salgschef Carsten Terp fra SunCharter, er han ikke i tvivl om, hvorfor Madeira er blevet så populær. Madeira henvender sig til gæsten, som ønsker behagelige temperaturer og spændende oplevelser. Her skal være plads til afslapning ved poolen, men også mulighed for at tage på hvalsafari, kulturoplevelser eller vandreture. På Madeira finder du det hele og til rimelige penge og så smager maden fantastisk.

Netop maden er der mange, som har rosende ord om efter en ferie på Madeira. Her får du frisk frugt og grønt året rundt, lækker fisk, godt kød og smagfulde vine. Øens restauranter er mange og maden yderst velsmagende. Især i hovedbyen Funchal finder du mange af de anerkendte restauranter.

Det er også i Funchal at SunCharters hoteller er at finde og langt de fleste med mulighed for havudsigt. Her vil være noget for enhver smag, forsikrer selskabets produktchef Ole Kragelund. Vi har forsøgt at finde frem til hotelprogram, som favner bredt med nogle hoteller, som kan levere den standard, som vi er kendte for at præsentere i SunCharter. Her må vi konstatere at Madeira imponerer og vi glæder os til at byde vores gæster velkomne, fortæller han

Du kan flyve direkte fra Aalborg til Madeira i perioden fra d. 23. december til d. 14. april, hvor SunCharter vil have en ugentlig afgang. I denne periode kan du både opleve jul, nytår og karneval, som alle er store højdepunkter på Madeira.

Har du endnu til gode at opleve dette ø-paradis, må du ikke snyde dig selv for udflugter både til lands og til vands. Her kan du glæde dig til alt fra smukke vandreruter, til heldagsture rundt på øen med prøve smagning og interessante fortællinger.

Ligesom på vores andre destinationer, vil vores danske rejseledere være en synlig del af ferien. Med en ny destination på programmet er det vigtigt at kunne tilbyde den helt rette service både på hoteller og udflugter. Dette er en af vores stærkeste kompetencer og noget som vores gæster vil kunne se frem til, fortæller Ole Kragelund

468 ad

Skriv en kommentar