Riddersholm: Jepsen skal hjælpe os til overlevelse

Udgivet på 3. december 2018

Glen Riddersholm

For nylig afslørede Vendsyssel, at den tidligere Superliga-spiller og AGF-assistent Allan K. Jepsen ved årsskiftet tiltræder en stilling som Superliga- og udviklingstræner.

Det glæder sportsdirektør Glen Riddersholm, der mener, at der hidtil har manglet en ekstra mand i staben.

- Til OB-kampen var jeg nede ved bænken og snakke med staben inden pausen, og det er ikke noget, jeg på normal vis skulle gøre, men vi mangler bare nogle ekstra øjne, og det får vi nu med Allan K. Jepsen, siger Glen Riddersholm.

Sportsdirektøren håber, at tilføjelsen af Allan K. Jepsen er med til at redde vendelboerne endnu en sæson i dansk fodbolds fineste selskab.

- Vi håber selvfølgelig, at det er med til, at vi skal spille Superliga næste sæson.

Allan K Jepsen

Vendsyssel vil fremadrettet satse på at hente spillere, der søger væk fra deres klubber i jagten på spilletid, og her er ansættelsen af Jepsen vigtig.

- Vi vil rigtig gerne tiltrække de spillere, som ikke får spilletid i de andre klubber, og i forhold til det mangler vi noget opfølgning på individuelle udviklingsplaner og træning.

- På det felt har Jepsen stor erfaring, og samtidig ved han også, hvad der skal til for at klargøre spillere til det øverste niveau.

Sportsdirektøren afslører i samme ombæring, at der kommer til at være aktivitet på transfermarkedet, når det åbner til januar.

- Der kommer til at ske noget i transfervinduet, men i hvor stor en grad må tiden vise, siger han.

Efter lørdagens 0-2-nederlag til OB er Vendsyssel fortsat at finde på 12.-pladsen i Superligaen. I næste kamp får vendelboerne besøg af Randers FC.

Kilde: Ritzau

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.