Et rullende jubilæum i Lundergård

Rulleskøjterne har nu indtaget Lundergårdhallen fredag aften igennem 10 år. Hver fredag i efterårs- og forårssæsonen er der over 100 børn, unge og voksne, der ruller og hygger, og nogle aftener har der endda været over 200.  Så mange var der dog ikke i starten! Den 7. september 2007 kom der 15 personer, de var så til gengæld gode til at ovebevise andre om at prøve, så der efter hånden kom flere og flere til.

Man var heldige at have gode kontakter i Øster Brønderslev, hvor der kunne lånes rulleskøjter, men klubben har nu selv investeret, så der er over 120 par rulleskøjter i størrelser fra 26 til 47. Det siger jo lidt om, at rulleskøjter er for alle aldre.
Mange holder også fødselsdag eller klassearrangementer, hvor rulleskøjterne kombineres med mad fra caféen.

Deltagerne kommer ikke kun fra Lundergårdområdet, tilbuddet er også populært i "oplandet". På dage som fastelavn og Halloween kommer mange børn udklædte og det giver ekstra god stemning i tillæg til discolyset. Det er i det hele taget en god og aktiv måde at tilbringe fredag aften på, og samtidig både socialt og sjovt!
Sådan et jubilæum skal selvfølgelig fejres med manér! Det sker fredag den 1.9. med rulleskøjte-disco fra kl. 19 - 21 med DJ Kongerslev. Denne aften er både indgang og lån af rulleskøjter gratis.

Rulleskøjteaftener er del af Lundergård Idræts- og Ungdomsforenings tilbud, og man kan finde oplysninger om hvad der ellers sker i foreningen på hjemmesiden: www.liuf.dk
Man kan også følge med i aktiviteterne på Facebook under ”Rulleskøjter Hjørring”. Og husk – der er altid plads til et par fødder mere.

468 ad

Skriv en kommentar