Sælg ud, eller gør et kup til A-Z’s store bagagerumsmarked

Udgivet d. 14. august 2019

To gange om året bliver der for alvor pruttet om prisen, når kunderne gæster Bilka Hypermarked. Det foregår dog ikke inde i butikken, men på deres parkeringsarealer, i Hjørring hos A-Z, lige uden for. Her afholder A-Z nemlig stort bagagerumsmarked, hvor kræmmere og købere kan mødes til en god handel. Markedet foregår denne gang i 16 forskellige byer søndag d. 25. august fra 10.00-15.00, og ifølge Bilkas eventansvarlige, Nicki Stougaard, kan de besøgende forvente en ekstra festlig stemning i år:

- Denne gang har vi valgt at afholde bagagerumsmarkedet i anledningen af Bilkas fødselsdag. Det betyder, at vi skruer helt op for feststemningen, så folk kan få en fantastisk dag på markedet.

Både børn og voksne deltager, og derfor er der altid en hyggelig atmosfære på parkeringsarealerne.

Kræmmere støtter Børns Vilkår, BørneTelefonen

En stadeplads til Bilkas bagagerumsmarked koster 50 kroner, og det er der en helt særlig grund til. Pengene går nemlig ubeskåret til Børns Vilkår, Børnetelefonen - en større indsamling, Bilka har igangsat. Alene i 2019 har Bilka indsamlet 185.050 kr., og det er alle kræmmere til bagagerumsmarkedet der støtter det gode formål med 50 kr.

- Vores arbejde med BørneTelefonen er en meget vigtig sag for os. Vi håber på, at der kommer mange tilmeldinger til bagagerumsmarkedet til vores fødselsdag, så endnu flere børn kan tale med en voksen, når de har brug for det, siger Nicki Stougaard
Tilmeldingen til Bilkas bagagerumsmarked er åben og foregår i Bilka eller A-Zs Kundeservice.

Der afholdes bagagerumsmarked i følgende byer

Hjørring
Aarhus
Skalborg
Odense
Herning
Esbjerg
Hundige
Vejle
Horsens
Sønderborg
Holstebro
Næstved
Slagelse
Viborg
Kolding
Randers

Praktisk information

  • Der afholdes bagagerumsmarked på alle Bilkas parkeringsarealer med undtagelse af Bilka OneStop, Bilka Hillerød og Bilka Ishøj
  • Der må ikke sælges levende dyr, kopivarer eller føde- og drikkevarer til Bilkas bagagerumsmarked
  • Husk kontanter, så du ikke går glip af et godt tilbud
  • En stadeplads koster 50 kroner
  • Tilmeldinger foregår i Bilkas kundeservice