Spil med til Sommer-Bilbanko på A-Z’s parkeringspladser

Udgivet d. 10. maj 2019

Så er det nu, du skal slå til, hvis du elsker banko eller bare er på udkig efter en sjov oplevelse med venner, kolleger eller familie. Bilka inviterer nemlig til gratis Sommer-bilbanko med masser af vilde præmier og god stemning.

"Det er fjerde år i træk, vi arrangerer Bilka Bilbanko, og hvert år er det en kæmpe succes med over 10.000 deltagere. Det er både unge og gamle, der deltager, og alle elsker det. Vi satte publikumsrekord ved sidste bilbanko og derfor har vi ekstra bemanding på til dette banko", siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard.

Bilka Bilbanko foregår på Bilkas parkeringspladser (Altså A-Z i Hjørring). Ved check-in på parkeringspladsen får du udleveret bankoplader og en radiosekvens, og opråb af tal og præmier foregår gennem din bilradio. Når man får banko, dytter man i hornet og blinker med lygterne.

"Nye bilbankokunder bliver altid overraskede over hvor sjovt det er, så derfor er der altid mange kunder der bliver loyale bilbanko-fans. Så man skal nok melde sig til i god tid denne gang", slutter Nicki Stougaard.

 

Praktisk information

Begivenheden finder sted på parkeringspladserne ved A-Z Hjørring, Onsdag d. 29 maj

Tidsplan for spillet:

  • Klokken 18.00-19.00: Deltagere ankommer og bilerne parkeres på p-pladsen
  • Klokken 19.00-19.30: Udlevering af bankoplader
  • Klokken 20:00-22:00: Bilbanko

Skriv en kommentar