Stafet For Livet Hjørring 31. august – 1. september 2019

Udgivet d. 13. august 2019

Stafetten varer 24 timer for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at leve med kræft.

Vær med på holdet
Alle kan stille hold, uanset om I er en flok kollegaer, en familie eller en forening, så er I med til at vise, at ingen skal stå alene med kræft.
Holdene har mindst én deltager på banen under hele stafetten, og du bestemmer selv, om du vil løbe eller blot gå nogle få runder.
Som hold kan I også samle penge ind via sponsorer eller ved at arrangere støtte-events op til stafetten.

 

 

Deltag som Fighter
Stafet For Livet åbnes med en Fighterrunde, hvor Fighterne - de tidligere og nuværende kræftpatienter - i de gule trøjer går forrest.
Som deltager i Fighterrunden giver du andre håb og styrke til at fortsætte deres personlig kamp og viser sammenhold i den fælles
bevægelse mod kræft.

 

 

 

Tænd et lys
Når mørket falder på, stopper vi stafetten, og alle stafetdeltagere samles til en ceremoni med dæmpet musik og tid til eftertanke.
Vi tænder levende lys i papirposer, som deltagerne har købt og dekoreret. Til lysceremonien mindes vi i fællesskab de personer, som vi mistede til kræft, og vi viser vores støtte til dem, der er midt
i stormen.

 

 

 

 

 

Bliv Frivillig
Stafetten arrangeres af frivillige. Nogle er med i planlægningsarbejdet. Andre hjælper til på
dagen. Hvis du har lyst til at være med i arbejdet, så kontakt styregruppen i Hjørring.

Bliv sponsor
Som sponsor for en stafet kan du støtte den vigtige sag med økonomiske bidrag, services eller naturalier, f.eks. donation af produkter eller lån af udstyr.

Information om Stafetten i Hjørring
Du kan få mere information ved at følge vores Facebook side eller kontakte styregruppen på www.stafetforlivet.dk under Hjørring.


Håber vi ses til den 5. Stafet For Livet i Hjørring