Tag på håndboldskole i Sindal og vind en træning med verdensmestrene

Udgivet på 5. marts 2019

Der nu muligt at tilmelde sit barn en DHF håndboldskole i sommerferien 2019. Også i Nordjylland er der rig mulighed for at lade dit barn komme på håndboldskole i sommervarmen.

9 nordjyske klubber står klar til at tage imod en masse børn, når de afholder håndboldskole i løbet af sommerferien. Følgende klubber, med forbehold for udsolgte håndboldskoler, afholder håndboldskole i år: AIK Vejgaard, Hjallerup IF, Nibe HK, Nøvling IF, Sindal IF, Skive fH, Svenstrup Godthåb IF, Visse IF og Aalborg HK.

DHF's Håndboldskoler er åben for alle børn og unge fra fem til 17 år, som har lyst til at prøve kræfter med håndbold. Det er dog forskelligt fra klub til klub, hvilke årgange de tilbyder.

"Håndboldskolerne handler om sammenhold og fællesskab. Det er en mulighed for at blive bedre og stærkere sammen. Ikke kun til håndbold, men i høj grad også til at styrke sociale relationer og kompetencer. Skolerne skaber et unikt fællesskab og relationer på tværs, især blandt spillerne, men også blandt trænere, trænerassistenter og frivillige," fortæller projektansvarlig Mette Borgstrøm fra Dansk Håndbold Forbund.

Bliv trænet af verdensmestrene
Den 27. januar 2019 var en historisk dag for dansk herrehåndbold, da Håndboldherrerne stensikkert vandt VM-guld. Nu kan dit barn få en helt unik oplevelse og blive trænet af netop verdensmestrene.

Tilmelder du dit barn en DHF Håndboldskole og tilmelder du samtidig dig selv Håndboldskolernes nyhedsbrev senest den 30. april 2019, er dit barn med i lodtrækningen om de 14 eksklusive pladser på holdet, der skal træne med landsholdet. Læs mere om konkurrencen her: http://po.st/PRM_Konkurrence_Mar19

Tilmelding til DHF's Håndboldskoler 2019 skal ske her: http://po.st/PRM_tilmeld_mar19

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.