Udvikling i alle retninger

Viggo Krath foran Jysk Firmatøj på Frederikshavnsvej i Hjørring. Næste år flytter virksomheden til mere plads i Erhvervsparken på Egholmvej.

Fra 1. april næste år mister Frederikshavnsvej i Hjørring en af sine kendte facader. Til den tid pilles Jysk Firmatøj-logoet ned fra nummer 62 og flyttes til en mindre synlig placering i erhvervsparken på Egholmvej i Hjørrings østlige industrikvarter.

Det sker, fordi det nuværende domicil er blevet for trangt som følge af en stadig udvikling af virksomheden, der fra en beskeden start i tilknytning til herreekviperingsforretningen Emil C. i Hjørrings midtby i 1988 er vokset til en af landets største i firmatøj-branchen.

De nuværende 500 kvm erstattes af 800 kvm i to bygninger i erhvervsparken.

”Vi får tiltrængt mere plads og bedre tilkørselsforhold, og vi er efterhånden så kendte af nuværende og potentielle nye kunder, at vi ikke har væsentligt behov for den synlighed, vi har på Frederikshavnsvej, siger Viggo Krath, der er stifter, ejer og leder af Jysk Firmatøj.

Den bygningsmæssige udvidelse er kun et af flere aspekter af den udvikling, der foregår i Jysk Firmatøj.

Virksomheden har gennem årene udvidet sit varesortiment fra ”tungt arbejdstøj” til alle former for arbejdstøj, profiltøj, sportstøj, fodtøj, vingaver og andre typer af firmagaver og promotion-artikler. Jysk Firmatøj er i dag, hvad Viggo Krath kalder en multibrand-virksomhed. Det vil sige, at sortimentet omfatter stort set alle betydende mærker i branchen.

Gennem en halv snes opkøb siden 2000 er antallet af afdelinger og kundekredsen vokset støt. Senest har Jysk Firmatøj gennem opkøb fået en afdeling i Aalborg som supplement til afdelingerne i Kolding, Hjørring og Skovlunde.

Viggo Krath har flere udvidelser i kikkerten.

”Først og fremmest vil vi gerne ind i Aarhus. Vi skal lige finde det helt rigtige match til et opkøb”.

På det ledelsesmæssige plan har Viggo Krath i år udvidet virksomheden med en professionel bestyrelse.

”Jeg har ønsket at få flere kompetencer og muligheden for kritisk sparring tilknyttet. Det er lykkedes med god hjælp fra virksomhedskonsulent Henrik Dam, Hjørring ErhvervsCenter”, fortæller Viggo Krath.

Jysk Firmatøj udvikler også løbende sin digitale platform, der bliver stadig vigtigere.

”Vi forventer inden længe at udvide vores webshop med specielt henblik på private forbrugere og mindre virksomheder”, siger Viggo Krath.

Der er p.t. 19 medarbejdere i Jysk Firmatøj, og Viggo Krath har ingen vanskeligheder ved at rekruttere personale.

”En stor fordel ved at drive virksomhed i Hjørring er tilgangen til god og stabil arbejdskraft. Så vi bliver, hvor vi er. Også fordi jeg selv har boet og arbejdet hele mit liv i Hjørring og ikke kunne drømme om at flytte andre steder hen,” fastslår Viggo Krath.

Kilde: Hjørring Erhvervscenter

 

468 ad

Skriv en kommentar