Ulla Astman er ny A-kasseleder i 3F Skagerak

Posted on 30. juni 2022

Det er med stor glæde, vi kan dele nyheden om, at Ulla tiltræder stillingen som A-kasseleder hos 3F Skagerak.

Ulla er en kendt kvinde i hele Nordjylland, fra sin rolle som formand for Regionsrådet indtil udgangen af 2021. Fratrædelsen fra denne post har åbnet muligheden for, at Ulla kan blive en del af teamet hos 3F Skagerak.

Ulla er stadig medlem af Regionsrådet, og herigennem sundhedsudvalget samt udvalget for Uddannelse, Arbejdsmiljø og Rekruttering. Det er Ullas, ønske at fortsætte i regionsrådet denne valgperiode ud, hvorefter hun ikke genopstiller.

Ulla er uddannet cand. Scient. Adm. på Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet som projektleder i Nordjyllands Amt. Indtil Ulla blev valgt som formand for Regionsrådet, var hun ansat som planlægger i Aalborg Kommune.

”Der er ingen tvivl om, at det er en driftig kvinde med stor ledererfaring, vi får med på holdet, og vi ser utroligt meget frem til samarbejdet”, udtaler formand Carsten Andersen.

Privat bor Ulla i Gistrup, tæt på Aalborg, er gift med Ole og sammen har de tre børn.

Ulla tager over efter Vivi Frost Nielsen, som har været a-kasseleder i en årrække. Vivi valgte tidligere på året at opsige stillingen som A-kasseleder og fratræder ultimo juni.

”Jeg glæder mig meget til at starte i 3F Skagerak, til at lære medlemmerne og afdelingen at kende og komme igang med et meget vigtigt arbejde i A-kassen, hvor det er vores fornemste opgave at give medlemmerne den bedst mulige service og hjælpe dem til at komme i beskæftigelse. Derudover ser jeg frem til direkte at skulle prøve kræfter med arbejdsmarkedsområdet og til at arbejde for Danmarks stærkeste faglige fællesskab.” siger Ulla Astman.

Som leder af A-kassen kan Ulla se frem til en helt central rolle i 3F Skagerak og den daglige ledelse af afdelingen. Her har Ulla selskab af den nyligt valgte formand Carsten Andersen, samt den lige så nyvalgte næstformand Mads Ross.

”Det kræver sin kvinde at stå op for medlemmernes ret – og det er vi ikke i tvivl om, at Ulla har både karakter til og mod på.” udtaler Carsten Andersen slutteligt.

Copyrights SkagaFM