Vendelbo Dysten: Fem lokale virksomheder kæmper for at støtte Dansk Folkehjælp i Hjørring

Posted on 24. januar 2023

Fra mandag den 30. januar og to uger tager fem lokale virksomheder kampen op i Vendelbo Dysten for at samle ind til fordel for Dansk Folkehjælps lokale afdeling i Hjørring.

Casper Hestbech, Cool Unite

Virksomhederne der deltager er Bilhuset Hjørring, Supervin, Spar Nordens Allé, Dit Finanshus og Høj Data. Det fortæller velgørenhedschef hos Cool Unite, Casper Hestbech.

Dansk Folkehjælp arbejder for at forbedre levevilkårene for sårbare børn og unge, og pengene fra Vendelbo Dysten vil blive brugt til at støtte deres arbejde i lokalområdet.

Skaga FM følger slagets gang og vil løbende følge op på hvor mange penge virksomhederne har samlet ind i den gode sags tjeneste, fortæller programchef Henrik Ledet. Den virksomhed som får samlet flest penge ind vinder udover æren og en pokal også en reklamekampagne på Skaga FM. Sideløbende vil Skaga FM afvikle en lytterkonkurrence, hvor lytterne kan komme med deres bud på hvilken virksomhed der vinder Vendelbo Dysten

“Vi er stolte over at kunne støtte Dansk Folkehjælp i Hjørring og bidrage til en bedre hverdag for sårbare børn og unge,” siger Casper Hestbech. “Vi opfordrer alle til at støtte de deltagende virksomheder og give et bidrag til denne vigtige sag.”

Copyrights SkagaFM