Vendsyssel FF får tilført kr. 4,0 mio. i ny kapital

image

Vendsyssel FF har i dag offentliggjort, at man i forbindelse med den seneste generalforsamling har fået tilført kr. 4 mio. i ny kapital.

Bestyrelsesformand Jacob Andersen udtaler: Da vi (Lars Thuesen, Henrik Rasmussen og undertegnede) overtog aktiemajoriteten i januar 2017 blev der tilført kr. 5,5 mio. Vi var godt klar over, at størstedelen skulle bruges til at dække den gæld, der var blevet oparbejdet i de forgange år, men vi kunne også efterfølgende konstatere, at "oprydningen" blev noget dyrere, end vi havde forudsat. Det har derfor resulteret i, at vi ved den seneste generalforsamling har tilført Vendsyssel FF yderligere kr. 4 mio., hvilket giver endnu mere ro på de indre linjer og mulighed for langsigtet planlægning".

"Resultatet for regnskabsåret 01.07.2016 – 30.06.2017 bærer også præg af denne "oprydning", men allerede nu kan vi se at vi kommer ud af det nuværende regnskabsår 2017/2018 med et fornuftigt overskud. Det er positivt og giver tryghed i hele organisationen" forsætter

"Med den seneste kapitaltilførsel sender vi også et signal til lokalområdet om, at vi stadig forfølger målet om at blive en del af Superligaen og at vi mener det seriøst, hvilket også er i tråd med vores udmelding tilbage i januar 2017. Samtidigt håber vi også på endnu mere opbakning fra de lokale virksomheder og fra vores fans"

I forbindelse med kapitaltilførslen er adm. direktør Mogens Krogh også blevet en del af ejerkredsen i Vendsyssel FF. "Jeg er rigtig glad for at Mogens Krogh er blevet en del af aktionærkredsen. Det er altid godt at have en direktion, som tror på projektet, og som har "hånden på kogepladen"

Ejerkredsen bag Vendsyssel FF består af Lars Thuesen, Henrik Rasmussen og Jacob Andersen samt 11 lokale investorer foruden Mogens Krogh.

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.