Vendsyssel Håndbold udvider trænerstaben

Udgivet på 11. marts 2019

Vendsyssel Håndbold har ansat Thomas Kjær, som assistent træner i klubben for de kommende 2 sæsoner.

Thomas Kjær er 28 år og kommer fra et job som Cheftræner i Aars Håndbold, hvor han pt. står i spidsen for deres 2. division Damer. Thomas har forud for dette været træner på både pige og drenge siden i henholdsvis EH Aalborg Ungdom og Randers HH.

Vi ser frem til at tilknytte Thomas, som vi har haft nogle gode møder med, og ser Thomas som et rigtig godt match, til både klubben og vores Cheftræner Kent Ballegaard.

Kent Ballegaard siger

Thomas besidder nogle af de værdier som jeg påskønner, og har fra starten af vist stor lyst til at blive en del af projektet. Jeg ser frem til at få en dedikeret makker, og er sikker på at vi har fundet det rette match, både ift. Mig men så sandelig også til pigerne

Thomas Kjær siger

”Jeg glæder mig til at blive en del af et spændende og fedt projekt i Vendsyssel Håndbold. Jeg har fulgt projektet i mange år, et projekt som jeg er sikker på går en spændende fremtid i møde. Jeg ser frem til, at være med til at bygge ovenpå spillet sammen med Kent og bidrage til holdet, klubben og spillernes udvikling”

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.