Vendsyssel Teater er blandt de teatre, der i den forgangne sæson har haft fremgang. Tendensen ser ud til at fortsætte

Udgivet d. 4. februar 2019

Lars Sennels, direktør Vendsyssel Teater

”Sagt på jysk, så er vi godt tilfredse.”
Sådan lyder de indledende ord fra direktør for Vendsyssel Teater Lars Sennels. Og der er da også god grund til at være tilfreds, for de beskedne ord dækker over lidt af en succeshistorie.
”Vi har aldrig solgt så mange billetter, som vi gør nu. Vi har slået alle rekorder,” siger teaterdirektøren. Det skriver Kristeligt Dagblad.

Teatersæsonen 2017/2018 har været den bedst sælgende sæson for Vendsyssel Teater med omkring 31.000 solgte billetter og omkring yderligere 4000 solgte billetter til turnéforestillinger. Til sammenligning blev der i sæsonen 2014/2015 i alt solgt lidt over 17.000 billetter til Vendsyssel Teaters forestillinger.

Og successen ser ud til at fortsætte i den igangværende teatersæson 2018/2019, der kører fra sommer til sommer. I efteråret måtte teatret melde udsolgt til flere forestillinger, selvom det nye Vendsyssel Teater, som blev indviet for to år siden, er større og har plads til flere publikummer, og foråret 2019 tegner også allerede godt.

”Vi har premiere på ’Et dukkehjem’ den 20. februar, og 80 procent af billetterne er solgt allerede nu. Det er ret vildt,” siger Lars Sennels.

Kilde: Kristeligt Dagblad

Skriv en kommentar