Voksenfest i Uggerby for 3. år i streg

Udgivet d. 3. januar 2019

For 3 år i træk, er de i Borgernes Hus i den lille nordjyske by Uggerby, nu igen klar til at følge op på to års super succes, med de yderst populære dansefester, VOKSENFEST I UGGERBY, der i år afholdes lørdag d. 9 marts.

I 2017 blev det nye og spændende fest-event stablet på benene i den lille by, da bestyrelsen bag det lokale forsamlingshus "Borgernes Hus" i samarbejde med et lokalt event-firma, valgte at hoppe med på den bølge af nye tiltag, der over det ganske land med stor succes, er blevet kendt som "Voksenfester" og de har nu i Uggerby etableret et godt solidt tilbagevendende danse-event, under navnet "VOKSENFEST I UGGERBY".
Konceptet er enkelt og bygget op som fordums tids "Halbal" som en lækker danse-fest for de voksne, dog uden brug af live bands som tidligere, men udelukkende musik der leveres af dygtige erfarne dj's, der holder dansegulvet fyldt med alle de store hitter fra 70'erne, 80'erne og 90'erne, og med et flot lysshow og lækre rammer. En fast del af konceptet er også at der er i billetprisen er inkluderet spisning, hvor der i festlig stemning gøres klar til dans.

Idéen startede på Sjælland i 2015 hvor lokale dj's og kendisser som discjockey Dan Rachlin, Jørgen Mylius og Eran DD, var en del af opstarten til Voksenfesterne på Sjælland og succesen bredte sig til Fyn og Jylland og flere små jyske byer har i årene efter fået stor succes med at samle folk til disse utrolig populære danse-fester.
For 3 år i træk, har bestyrelsen i Uggerby, valgt at sætte den rutinerede party-kaptajn DJ HAMMER bag det musikalske ror og der er igen i år lagt op til et brag af en dansefest for det voksne publikum!

DJ Hammer stod også bag dj-pulten de to tidligere år og med 36 års erfaring som professionel dj i både Danmark og udlandet, er discjockey Flemming Hammer at betragte som en af de helt tunge drenge på den jyske dj-scene, hvor han bla. er kendt som DJ til 80's Party og 90'er Festen, og hvor han flere år i træk, sammen med bla. den københavnske kendis-dj Dan Rachlin, har skabt flere legendariske fester for det voksne publikum. Så der er lagt op til et tæt pakket dansegulvet i Borgernes Hus, når den erfarne discjockey igen i år, spiller alle de kendte 70'er, 80'er og 90'er hits.
Billet-info findes på Facebook-gruppen "Voksenfest i Uggerby"

Skriv en kommentar